Bildligt talat - v. 29

Se fler bidrag här


Bildligt talat - v. 28

Se fler bilder här.

Min vackra systerdotter


Tema Fredag - Doft

Att förmedla en doft på bild är kanske inte det lättaste och det jag känner som doft av en bild kanske inte alla andra gör. Detta är ett sånt exempel...jag känner bebislukt min minstings lukt och det doftar fantastiskt! Men jag kan tänka mig att vissa känner andra dofter...vad sägs om lite dofter av fot eller kanske blöja. =)


Se fler doftande bilder här.

Tisdagstema - Färggrann

Se fler färgranna bilder här.

Bildligt talat - v. 26

Se fler bilder här.

Grattis Emilia!

Klockan 16.02 den 7/7 2009 föddes en fulländad vacker liten tös på västerås BB. Hon var efterlängtad och älskad från första stund och kärleken till henne har växt sig starkare för var dag. Hon fick namnet Emilia men blev snabbt känd som "monsterbebisen" (jag kallade henne det när hon låg i magen då det kändes som att hon höll på att ha sparka sönder alla inre organ). Så idag är ingen vanlig dag, idag är monsterbebisens födelsedag,
Idag fyller den underbara monsterbebisen 2 år!


Onsdagstema - HatKärlek

Onsdagstema är Hatkärlek.
Min bild visar något jag verkligen känner hatkärlek för.

Det är så gott att jag alltid äter så mycket att jag mår illa...och då fortsätter jag tills allt är slut. Det är så gott men baken och magen blir ju inte direkt mindre av det....tyvärr!


Se fler bilder här.Fototriss - Gissa temat igen

Eftersom Fototriss har semester till 6 Augusti så lägger jag upp en till med temat "Gissa temat". En ledtråd finns efter bilderna...jag lägger ut rätt svar på Onsdag! =)


Det äldsta är från 3500 fkr men det jag tänker på uppfanns 2500 fkr i Kina. =)

Gissa fler triss här.


Uppdaterad Onsdag 110706
Och svaret är så klar Hjul (eller på hjul).

Bildligt talat - v. 25

Se fler bilder här.

RSS 2.0